"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 1 вересня 2017 р.

Будинки боржників комунальники знімуть з обслуговування


  В Олександрії комунальники ведуть боротьбу з  боржниками в новий спосіб, вони відмовляються від обслуговування таких будинків, чи під»їздів . Таке рішення прийняли на розширеній апаратній нараді ще минулого тижня і вже є позитивні результати наголосив начальник КП «Житлогосп» О. Долгіх. На сьогодні 82 багатоповерхівки мають значні борги і старшим будинків надали попередження, що з 1 жовтня їх будинки обслуговуватися не будуть, доки не сплатять заборгованість. Якщо не відреагують на попередження, то будинок будуть знімати за рішенням виконкому  з балансу.

За тиждень роздали попередження старшим 22-х будинків і 14 з них уже, як  кажуть вийшли з мінуса. Юристи підприємства щодня обходять  по 8 будинків, спілкуються з мешканцями й суворо попереджають.

 Така ж ситуація і з гуртожитками. На контролі у міської влади гуртожитки по ву. Першотравнева, 57, та 6-го Грудня.  Після попередження тут справи покращилися Така робота з боржниками буде продовжуватися й надалі

2 коментарі:

  1. От хто пояснить дещо іншу ситуацію.
    БКБ, чи група будинків створили ОСББ. У деяких мешканців цих будинків залишились борги перед КП-Житлогосп. Тобто без достатніх коштів папереднік Житлогосп не міг виконати ті чи інші роботи по утриманню і ремонтах. За що вимагають погасити борги саме Житлогоспу? Адже тепер він вже не може, просто не має права втручатись у діяльність новоствореної структури. Адже це фактично не використані кошти усіх мешканців - цільові кошти їхнього спільного будинку. Попередня структура із зрозумілих причин їх цільово НЕ освоїла!
    Так -"За что деньги, Зин?"

    ВідповістиВидалити
  2. Классически предполагается, что общество наделенных разумом людей структурируется в государство. Государство способно, должно и обязано создавать комфортные условия проживания всех членов общества. Общественный смысл государства на ряду с другими функциями именно в этом. Иначе нахрен надо. Аппарат принуждения, думаете, и только...!
    Местное самоуправление это маленькое государство в государстве - звено большого госмеханизма. И что оно на нашей местной самоуправляемой территории призвано для делания мерзопакостей законопослушным людям своевременно оплачивающих квартплату, демонстративным отказом обслуживать жилища!? Их хотят натравить на нэспроможных заплатить здуревшие коммунальные тарифы? По какому праву сеете раздор между людьми, мало кровопролития? Межсоседскую бытовуху породить хотите?
    Наличие государства предполагает своими созданными структурами простое обращение в суд, если вам кто-то конкретный задолжал. Не?

    ВідповістиВидалити