"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 15 березня 2019 р.

Підприємціі поповнюють міський бюджет стягненнями за порушення зконодавства


 Групою інспекторів у сфері самоврядного контролю за використанням та охороною земель у 2018 році було перевірено 83 земельні ділянки на предмет наявності документів на їх використання.
Порушень не виявлено лише по 3-х ділянках. В усіх інших землекористувачів були відсутні відповідні документи, інформує сайт міської ради

За результатами роботи на сьогодні укладено 39 договорів оренди; по 11 - триває оформлення землевпорядної документації; по 16 ділянках направлено листи користувачам та готуються матеріали для позовів до суду. 
Ще по 3-х ділянках справи перебувають на розгляді у судах різних інстанцій. Це землекористувачі: ЗАТ «Агроавтосервіс» (збитки 456,4 тис.грн); СТОВ «Гірник» (збитки 447,3 тис.грн) та ПрАТ «Запоріжсантехмонтаж» (укладання додаткової угоди).
Набрали законної сили рішення судів щодо стягнення збитків з ТОВ «РТ-ГРУП» у розмірі 331,4 тис.грн та із землекористувача Корнійца В.І. у розмірі 60 тис.грн. Судові рішення передані до виконавчої служби, на будівлі ТОВ «РТ-ГРУП» накладено арешт.  У 2018 році до міського бюджету стягнуто  22,8 млн грн.




Немає коментарів:

Дописати коментар