"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 5 листопада 2018 р.

На вихідних в Олександрії пройшли змагання з бойового двоєборства.



В рамках відкритої першості Кіровоградської області з військово-спортивного багатоборства до нашого міста з’їхались більше 170 спортсменів, які представляли 14 спортивних клубів з Львова, Хмельниччини, Києва, Харкова, Запоріжжя, Черкас та Кіровоградщини. Як зазначив під час урочистого відкриття змагань Президент олександрійського патріотично-спортивного клубу «Захист» Андрій Ярошевський,  Олександрія вперше приймає таку кількість багатоборців з такою різноманітною географією.

В перший день відбулися змагання з кульової стрільби з пневматичної гвинтівки. Учасники повинні були зробити по три залікових постріли з відстані сім метрів в положенні «лежачі».
Але найцікавіше очікувало вболівальників у неділю. О 9-й ранку у спортивній залі ДЮСШ №2 розпочались поєдинки зі всестильового бою. Велика кількість учасників та глядачів, напруга на татамі, радість перемоги та розчарування від поразок – все це створювало неповторну атмосферу, яка панувала у залі до глибоко вечора.
За підсумком дводенної програми змагань вихованці патріотично-спортивного клубу «Захист» вибороли 13 золотих, 9 срібних та 9 бронзових медалей, що дозволило команді клубу зайняти перше загальнокомандне місце, другими стала збірна СК «Славія» з міста Запоріжжя, третіми – спортсмени клубу «Рись» з Харкова. 






,

Немає коментарів:

Дописати коментар