"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 5 листопада 2018 р.

Вихователі просять захисту



Працівники дошкільних закладів виступили на підтримку своїх колег із дошкільного закладу №2, де стався інцидент із кількома батьками та завідуючою.. Вони обурені провокаціями на які йдуть батьки, а власне , кажуть, що такі ситуації надумані. Тож очільники дошкільних закладів і  написали звернення до жителів Олександрії. (далі текст звернення)

       
Шановна громадо м. Олександрії!
Колектив керівників дошкільних закладів м. Олександрії просить Вас захистити честь і гідність керівника дошкільного навчального закладу № 2 Кудлай Ольги Миколаївни, її  колективу та дошкільників  Олександрії.
        Ми обурені даною ситуацією, коли відбувається вторгнення на територію та в приміщення закладу закритого типу сторонніх осіб – представника громадської організації – Кіяшка О.С., який дозволив собі у грубій, некоректній формі поводитись з керівником закладу, без попередження та погодження здійснювати зйомку, яка потім була викладена в соціальну мережу.
        Дошкільні навчальні заклади м. Олександрії завжди відкриті для батьків, дітей і громадськості. Робота педагогів з батьками вибудовується на основі живого діалогу, постійно здійснюється оперативний зворотній зв'язок. Але дехто своїми діями навпаки , провокує батьків до конфліктної ситуації, ганебного ставлення до працівників садочку.
        У нас виникає питання: «Невже одна людина у такій формі може робити ВИСНОВКИ щодо роботи дошкільного закладу?». Адже колектив даного закладу знаний і шанований у місті. Дошкільний заклад є постійним учасником різноманітних конкурсів, як на місцевому так і на обласному та всеукраїнському рівнях.
        Ми просимо захистити колективи дошкільних закладів м. Олександрії від свавілля тих, хто паплюжить та принижує педагогів, не дає можливості нормально функціонувати дошкільному закладу.




1 коментар:

  1. Полная херня, какая закрытая территория зажрались все. На пенсию не выгонишь , молодёжи не где работать , а старые клуши сидят.

    ВідповістиВидалити