"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 3 липня 2018 р.

За продаж неповнолітнім алкоголю і сигарет можна позбутися ліцензії

Лише протягом перших п`яти місяців поточного року на Кіровоградщині за порушення вимог щодо заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, анульовано 5 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1 ліцензію на право здійснення роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Про це повідомила прес-служба  ГУ ДФС у Кіровоградській області

Протягом поточного року фіскальною службою області підприємцям Кіровоградщини видано 1579 ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією. Зокрема, на реалізацію алкоголю підприємці отримали 873 ліцензії, тютюнових виробів – 706. У той же час анульовано 212 ліцензій та призупинено 63.
З початку цього року місцеві бюджети Кіровоградщини отримали 5 млн 621,8 тис. грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, доведений індикатив виконано на 109,4 відсотків. Лише у травні надійшло понад мільйон гривень.

Інформація про діючі ліцензії знаходиться у відкритому доступі та постійно оновлюється на субсайті територіальних органів ДФС у Кіровоградській області, повідомляє прес-служба відомства.

Немає коментарів:

Дописати коментар