"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 10 липня 2018 р.

На минулому тижні фіксувли крадіжки й хуліганства




Як повідомив начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський, протягом минулого тижня було зареєстровано 395 заяв та повідомлень громадян, з яких 73 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

7 липня о 10.24 до міського відділу поліції надійшло повідомлення від 55-річного мешканця міста про те, що того ж дня приблизно о 10.00 його 48-річний брат прийшов за вказаною адресою в стані алкогольного сп`яніння та під час сварки на грунті раптово виниклих неприязних відносин спричинив тілесні ушкодження у вигляді забоїв м`яких тканин тулуба своїй 76-річній матері. За даним фактом порушено кримінальне провадження за знаками злочину, передбаченого ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України.
5 липня о 14.35 до Олександрійського відділу поліції із заявою звернувся 33-річний мешканець міста про те, що в ніч на 4 липня невстановлена особа таємно, шляхом вільного доступу здійснила крадіжку велосипеда марки «Formula» біло-фіолетового кольору (матовий), який його неповнолітній син залишив увечері 3 червня біля паркану будинку.  Порушено кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.183 КК України.

4 липня о 10.49 до Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення від 53-річного жителя міста про те, що в його матері викрали гроші. Виїздом на місце слідчо-оперативною групою було встановлено, 3 липня близько 8-ї години до 80-річної жінки прийшли дві громадянки ромської національності (віком 25-30 років, худорлявої статури, зросту 160-165 см та 170-175 см, в обох волосся чорне, але у що були одягнені, потерпіла не пам`ятає), які попросили у власниці будинку попити та скориставшись відсутністю уваги з боку останньої, таємно шляхом вільного доступу, з шафи однієї з кімнат викрали грошові кошти у сумі 12 тисяч гривень (номіналом по 500 та 200 грн) і золоту каблучку з червоним рубіном вагою 2,5 грами. Після чого зникли у невідомому напрямку. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.185 КК України.

Немає коментарів:

Дописати коментар