"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 2 квітня 2018 р.

Олександрійців обкрадали на вулицях і вдома



Крадіжки. 26 березня до відділу поліції звернулася громадянка 1982 р.н, яка повідомила, що невідома особа, перебуваючи на території однієї із шкіл міста, у її доньки  2004 р.н.  викрала мобільний телефон.
28 березня  до відділу поліції звернулася місцева жінка 1983 р.н. ,яка повідомила, що вночі невідома особа біля супермаркету «АТБ», що поблизу площі Гагаріна, з правової кишені куртки її доньки 2005 р.н., викрала мобільний телефон.
30 березня  до відділу поліції звернувся  олександрієць 1994 р.н. , який повідомив, що в ніч на 30 березня невідома особа, шляхом пошкодження замка на водійських дверях автомобіля, викрала майно: автомагнітолу, два динаміки, дзеркало заднього виду та акумулятор. Всі дані факти зареєстровані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ч. 1 ст. 185 ККУ. По кожному з трьох випадків наразі проводяться оперативно розшукові заходи із  встановлення осіб, причетних до скоєння даних злочинів. Санкція даної статті передбачає максимальне покарання до 3 років позбавлення волі.
29 березня до відділу поліції звернулася місцева жителька 1983 р.н. ,яка повідомила, що вночі невідома особа, шляхом віджиму вікна, проникла в  її квартиру, що по вулиці Дзержинського,звідки  викрала кошти в сумі 3500 грн. Дану подію зареєстровано за ч. 3. ст.185 ККУ, а крадію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до  6 років. Нині по даному факту проводяться оперативно-розшукові заходи.
1 квітня до відділу поліції звернувся місцевий житель 1946 р.н., він повідомив, що в ніч на 1.04.2018 р. невідома особа, шляхом пошкодження навісного замка, проникла до його гаражу, який знаходиться в 9-а кооперативі та викрала зварювальний апарат. Дану подію зареєстровано за ч. 3.ст. 185 ККУ «Крадіжка»., а злочинцю загрожує до 6 років позбавлення волі.

Немає коментарів:

Дописати коментар