"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 6 квітня 2018 р.

В Олександрії терміново проводять інтернет і закуповують комп’ютери для підписання декларацій з лікарями




5 квітня міський голова С.Цапюк провів робочу нараду щодо початку реалізації медичної реформи в Олександрії.У нараді взяли участь перший заступники міського голови , керівництво управління охорони здоров’я та головні лікарі міських лікувальних закладів, повідомляє сайт міської ради   Реформа передбачає перехід на електронні бази даних, запровадження електронної реєстрації пацієнтів тощо.

Заклад, зареєстрований в електронній системі E-health, має електронний підпис. Наразі у міській поліклініці триває прокладання Інтернет-мереж до усіх робочих місць лікарів з метою комп’ютеризації відповідного процесу. Для укладання декларацій, формування баз даних та роботи з пацієнтами кожному лікарю потрібне комп’ютерне обладнання. Для початку роботи на першому етапі є потреба у закупівлі 20 комп’ютерів із 66 загально необхідних.
С. Цапюк  доручив керівництву управління охорони здоров’я визначитися з характеристиками обладнання, подати розрахунки для його придбання, а також розробити план заходів щодо поетапного впровадження медичної реформи, врахувати усі ризики і на наступній нараді надати пропозиції для усунення проблемних моментів.

Немає коментарів:

Дописати коментар