"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 2 квітня 2018 р.

Фестиваль української пісні в селищі Олександрійське



Нещодавно відбувся пісенний фестиваль народної української пісні в Будинку культури, що в селищі Олександрійське. Організували його голова ради ветеранів селища Олександрійського Ніна Андронова, директор місцевого Будинку культури Наталія Лакатош. До речі, вже другий рік поспіль  даний фестиваль радує жителів селища. Завітав на захід і хор ветеранів із Олександрії «Мелодія життя» (керівник В. Щур), аматорський колектив села Березівки «Березнічанка», а із спортивними танцями – діти з Нової Праги.



Сценічну культуру та гарну виконавську майстерність протягом заходу продемонстрували вищеназвані колективи та художні колективи самого Будинку культури селища: вокальний ансамбль «Черемшина», фольклорний ансамбль «Криниченька», вихованці Будинку культури «Молоді голоси» (керівник С. Рожков), які виступали під гаслом «Без пісні нам нема життя». Діти та керівник колективу «Молоді голоси»  плекають надію, що колись  їх запросять виступати на міжнародній сцені.
 «Березнічанка» розважала глядачів запальними танцями та піснями. Зі сцени лунали пісні про калину, козаків, про щасливу родину, про народні свята. Не залишили нікого байдужими і спортивні танці у виконанні дітей із селища Нової Праги та селища Олександрійського.
Цього дня усі учасники заходу отримали грамоти, подяки, а також торти від спонсора

Це пісенне свято надовго залишило у серцях учасників та глядачів приємний відгомін, заряд бадьорості й гордості за талановитих земляків. 

Немає коментарів:

Дописати коментар