"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 9 лютого 2018 р.

Кому око мулить олександрійський перевізник ?



Звичайно ж зручніше рахувати чужі статки та джерела надходжень, ніж  оприлюднювати свої, тож не дивно, що на сайті Голос громади, який, не секрет є творінням , як то кажуть  прихильників  Олександрійської райдержадміністрації , опубліковано матеріал під назвою  «Олександрійцям пропонують за 8,50 грн купувати квитки на найпопулярніший маршрут автобуса №5»
 Щойно міська рада оприлюднила підрахунки  затрат перевізників та варіант розцінок за пасавжироперевезення на міських маршрутах, як Голос громади взявся аналізувати куди і за скільки будуть возити пасажирів.
Хоча в олександрійському районі теж возять пасажирів і ними теж є олександрійці , і щоб доїхати до села вони вимушені платити захмарні ціни. Про це чомусь Голос громади не говорить. Та й куди там, адже одне із підприємств, що займається пасажироперевезеннями   ТОВ «КД-Транс» належить самому А.Коломійцеву, раніше очільнику Олександрійського району, а сьогодні заступника губернатора  Кіровоградської  області С.Кузьменка.  І тут аж ніяк не переймаються бідністю своїх клієнтів ( селян, які за такі гроші можуть собі дозволити не часті вояжі до міста на ринок,чи в лікарню). До тої ж Нової Праги проїзд коштує майже30 грн., хоча Олександрійський перевізник до селища Олександрійське ( Димитрове), яке всього на 3 кілометри ближче від Нової Праги бере лише 7 грн., а в нових розрахунках показав, що вартість такої послуги значно більша.  Та й то, це лише розрахунки для більш-менш рентабельного обслуговування, але встановлюватимуть ціни звичайно ж менші. Це до того, чим  злорадно хизуються прихильники районного керівництва.
   Варто звернути  увагу й на те, що в Олександрії уже давно запроваджено  прозоре формування тарифів на все, в тому числі й на пасажироперевезення. Друкуються регуляторні акти, приймаються пропозиції від громади, їх враховують економісти, потім тарифи затверджують на виконкомі і це ще не всі процедури, ящо врахувати , що до цього проводиться перевірка пасажиропотоку на кожному маршруті і т. д.    Не треба забувати, що й пільгові перевезення є на кожному маршруті.  
   А що ж в районі ?.. Пільговий талон один на місяць і то не для всіх , чому ж про це не кричать на Голосі громади?. А чи бачили ви, хоч десь оприлюднені складові тарифу на пасажироперевезення хоча б ТОВ «КД-Транс», звідки беруться такі ціни для « горбатих» та тісних автобусів?
Тож Громада, але вже олександрійська, а не районна хотіла б теж ознайомитися за скільки й куди їздять люди із сіл, це якщо вже бути чесними у всьому, адже ви за відкритість?... Чи ні..?
Сподіваємося що й районні перевізники на Голосі  громади, або у «Сільському віснику» оприлюднять складові тарифу  який вони правлять за проїзд на село.


2 коментарі:

  1. Для начала надо отключить все городские коммуникации в рай держ и пусть поживут, как живут их люди в селе. А то получается в нас живут и нас учат?

    ВідповістиВидалити
  2. Теперь понятно за чьи деньги депутаты БПП ставят фонари. с не помирных тарифов по територии района.

    ВідповістиВидалити