"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 9 лютого 2018 р.

Уся громада "за", лише один "проти" ( Звіт міського голови)



Міський голова С.Цапюк відзвітував про роботу міської ради та її виконавчих органів   і свою діяльність , як очільника міста в 2017 р.. Звіт відбувася у формі громадських слухань. 8 лютого зал музичної школи, де проходили слухання , був заповнений олександрійцями, як прихильниками міської влади, так і її опонентами.
С.Цапюк докладно розповів про формування бюджету на 2017 рік, шляхи його наповнення, видатки, про ремонти доріз, закладів соціальної сфери, залучення інвестицій і передові технології, які залучають для розвитку міста і комфортного проживання у ньому. Присутніх познайомили з напрацьованими  цільвими програмами та шляхами їх реалізації. С.Цапюк докладно розповів у чому олександрійці перші в області і навіть в Україні, чим пишається і над чим ще доведеться попрацювати.
І прихильники і опоненти  без заперечень сприйняли звіт міського голови і більшістю голосів схвалили роботу влади, за виключенням одного олександрійця  С. Горбачова, але його протест олександрійці сприйняли з гумором і побажали подальшої плідної роботи владі на чолі з міським головою


Немає коментарів:

Дописати коментар