"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 10 листопада 2017 р.

На обласній сесії затвердили зміни у Перспективному плані формування територій громад Кіровоградщини, Л.Давиденко висловила заперечення.



За словами  начальниці управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури Кіровоградської ОДА Вікторії Кулікової, проектом рішення передбачається схвалення пропозицій щодо внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Кіровоградської області, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 року 1159-р (із змінами).

Зокрема зміни передбачаються у формуванні територій таких громад області: Добровеличківської 18/49, Тишківської 3/11, Помічнянської 3/6, Соколівської 8/21, Первозванівської 5/11, Великосеверинівської 4/11, Аджамської 7/19, Катеринівської 7/14, Новомиргородської 22/49, Іванівської 3/11, Приютівської 12/37, Олександрійської 4/7 об'єднаних територіальних громад.
Непогодження із такими змінами висловила депутат Людмила Давиденко, яку цікавили зокрема зміни щодо Олександрійської та Катеринівської громади.
В Олександрійській громаді, за словами Давиденко, вже населені пункти налаштувалися та обговорили об'єднання згідно попереднього перспективного плану, а такі зміни знову внесуть непорозуміння між місцевими радами.
Також, з приводу Катеринівської громади, Давиденко наголосила, що там було зафіксовано під час виборів голови ОТГ фальсифікації, тому , на її думку, там поки не варто ніяких змін вводити.
В свою чергу Вікторія Кулікова зазначила, що виборчі процеси не залежать від змін у перспективному плані формування громад.

Відтак, після обговорення депутатський корпус затвердив відповідний проект рішення.

Немає коментарів:

Дописати коментар