"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 10 листопада 2017 р.

В Олександрії шахраї полюють за старенькими



 Останнім часом в Олександрії зросла кількості випадків шахрайства та крадіжок, які скоюють відносно пенсіонерів і одиноких громадян похилого віку за місцем їх проживання, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  переймаючись долею своїх підопічних застерігає:

В разі отримання телефонного дзвінка чи СМС повідомлення від невідомих осіб, які просять надати вас персональні дані карток чи пересилати гроші у жодному разі не робити цього. Перевірити дану інформацію Ви можете звернувшись на гарячу лінію банку (безкоштовний номер вказано на картці) чи до поліції за номером 102.
В разі відвідування вашого помешкання незнайомими особами, які стверджують що делеговані з Управління праці та соціального захисту населення або Територіального центру з метою надання грошових винагород, обміну грошових купюр, продуктових пайків, безкоштовних послуг тощо, не відчиняйте їм двері та не впускайте до свого помешкання. Проконсультуватись з приводу отримання пільг та допомог ви можете звернувшись на гарячу лінію Управління праці та соціального захисту населення 7-29-79 та Територіального центру за телефоном 7-01-36.
 Якщо до вшого помешкання прийшли невідомі нібито перевірити роботу соціального робітника або Територіального центру,  і не надали ніякої інформації про себе, запитайте посаду, прізвище, ім’я, по-батькові спеціаліста, перевірте наявність посвідчення, запитайте прізвище соціального робітника, якого перевіряють та документи які мають перевірити відвідувачі.Зателефонуйте до Територіального центру за номером 7-01-36 та запитайте чи працює такий спеціаліст, чи здійснюють перевірку сьогодні. В разі не підтвердження даної інформації зверніться до поліції за номером 102. Будьте уважними та не допускайте до помешкання підозрілих, незнайомих громадян.


Немає коментарів:

Дописати коментар