"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 8 листопада 2017 р.

Міський голова перевірив готовність техніки до роботи взимку



Традиційний огляд техніки цього року відбувся  на початку листопада. Поблизу міської ради по вул..Бульварній ( Свердлова) вистроїлася різноманітна техніка комунальних підприємств, яку взимку будуть використовувати на боротьбу із сніговими заметами та бездоріжжям. Місто розраховує, що в разі потреби  взимку на центральні дороги і автошляхи вийде близько 20 одиниць техніки. Серед них 13 машин комунальних підприємств.



Як і раніше техніку оглядав особисто сам міський голова Степан Цапюк в присутності заступників та керівників комунальних підприємств. Перевіряв доскіпливо, спілкуючись із водіями машин, тракторів та грейдерів.  У водіїв грейдерів, тракторів, автомобілів він цікавився перш за все рівнем заробітної плати та вчасними виплатами, а також станом гуми на колесах, профілактичними ремонтами, що доводилося міняти, відновлювати. В цілому станом техніки міський голова залишився задоволеним.  Просив керівників комунальних підприємств організувати  роботу так, щоб аварійні бригади вчасно виходили на розчищення доріг, доки  люди ще не йдуть на роботу, та врахували негативний досвід минулого року.


С.Цапюк запевнив, що без уваги не залишиться і приватний сектор, за територіями, вулицями закріплені підприємства, які будуть виводити техніку й на віддалені мікрорайони. Уже укладені угоди й з приватними особами, які надаватимуть транспорт для розчищення снігових заметів. Допомогу надаватимуть і МНСники та  Олександрійська дільниця Облавтодор, як це було і в минулі роки.
 На огляд представили свої два трактори і ПП « Гранд-Житло» та «Житло-Сервіс», які вони придбали на прохання міського  голови для прибирання прибудинкових територій. Зобов»язуються вчасно і якісно розгортати сніг у дворах багатоповерхівок. Проте  міський голова  закликав і самих жителів не лінуватися, а прибирати сніг біля своїх дворів та  будинків


Немає коментарів:

Дописати коментар