"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 7 листопада 2017 р.

В область надійшли кошти на виплату компенсацій за невикористану субсидію



Невдовзі 57,5 тисяч сімей, які минулого опалювального сезону раціонально використовували енергоресурси, зможуть отримати грошову компенсацію за невикористану субсидію. На проведення таких виплат в область надійшло 32 мільйони гривень. Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на щотижневій апаратній нараді.
В Україні стартує монетизація субсідій,
 - Ми ще навесні говорили про те, що запускаємо механізм монетизації пільг для тих родин, які заощадливо використовували тепло або електроенергію у своїх будинках і квартирах. Тому кожна така родина, згідно розрахунків органів соцзахисту, отримає свої кошти, - зазначив Сергій Кузьменко.
Департаменту соціального захисту населення голова облдержадміністрації доручив відпрацювати організаційні заходи щодо здійснення виплат.
Виплати по монетизації субсидій отримають і олександрійці, хто подав заяву до 1 листопада 2017 року.



2 коментарі:

  1. Поясніть, як можна заощадити тепло від централізованого опалення? Коли у БКБ нема регулювання, щоб зекономити. Лічильник встановлений, нехай навіть правду покаже. Але ж всю ту правду, яка через нього насильно пройшла, чи треба, чи й не треба.Де взятись економії?

    ВідповістиВидалити
  2. Йдеться про тих у кого автономне опалення. а у випадку централізованого - заощаджують монополісти

    ВідповістиВидалити