"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 9 листопада 2017 р.

Оновленне дитяче відділення районної лікарні оглянув губернатор області



В день 60-річчя заснування районної лікарні губернатор області Сегій Кузьменко побував у дитячому відділенні, яке щойно відкрилося після ремонту.
За рахунок коштів районного бюджету протягом травня-жовтня 2017 року тут проведено поточний ремонт приміщень педіатричного відділення, зокрема, виконано ремонт стін, стелі та підлоги, облаштування покриття поверхонь кахлем. Проведено заміну дверей, сантехнічних, водонагрівальних та освітлювальних приладів. Ремонтні роботи виконувалися силами власних робітників. На закупівлю будівельних матеріалів витрачено кошти районного бюджету в сумі 487,1 тис. грн. 



Крім цього, для облаштування педіатричного відділення  придбано меблі, карнизи, гардини та жалюзі на суму 131,8  тис. грн.
Також було придбано медичне обладнання: кисневий концентратор, шприцевий дозатор, відсмоктувач медичний та небулайзер компресорний на загальну суму 54,3 тис. грн. Всього витрати на ремонт та облаштування педіатричного відділення становлять 673,2 тис. грн.
Спілкуючись із журналістами Сергій Кузьменко наголосив, що в області працює програма «Здоров»я дітей», яка передбачає облаштування лікарень не лише в обласному центрі, а й у містах та районах Кіровоградщини, придбання різноманітної апаратури, будівництво нових спортивних майданчиків і таке інше.


Що до перших кроків впровадження медичної реформи, то губернатор пообіцяв, що не буде закрито жодної амбулаторії, а навпаки будуть створені умови для доступного лікування людей, в тому числі і дитячого населення






        


Немає коментарів:

Дописати коментар