"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 9 листопада 2017 р.

Тренувались на випадок надзвичайної ситуації



08 листопада 2017 року, на базі захисної споруди цивільного захисту ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», було проведено спеціальне об’єктове тренування з приведення захисної споруди цивільного захисту у готовність до використання за призначенням за темою при виникненні  надзвичайної ситуації.  Захід був проведений з метою своєчасного планування дій цивільного захисту, спрямованих на захист населення від наслідків надзвичайних ситуацій воєнного, техногенного та природного характеру

У ході об’єктових тренувань відпрацьовані питання порядку приведення у готовність захисної споруди до використання за призначенням, загальні заходи підготовки, заходи пожежної безпеки, здійснення укриття працівників у захисній споруді цивільного захисту.
Було акцентовано увагу керівників на важливості утримання у працездатному стані таких споруд, доведено інформацію про споруди подвійного призначення та найпростіші укриття, які можуть бути використаними кожним мешканцем при певних надзвичайних ситуаціях.
Керівникам підприємств, на балансі яких знаходяться захисні споруди цивільного захисту та головам ОСББ, надані пропозиції щодо покращення технічного стану даних споруд.
За підсумками спеціального об’єктового тренування залучені працівники показали достатню готовність до дій за призначенням.
Перелік найпростіших укриттів (підвальних приміщень, які можуть бути використані для укриття мешканців місця у разі виникнення надзвичайних ситуацій (воєнного техногенного та природного характеру розміщено на офіційному сайті міської ради за посиланням: «Громадянам» - «Галузі міста» - «Цивільний захист». Додаткову інформацію, щодо укриття мешканців у захисних спорудах можна отримати в управлінні з питань цивільного захисту міської ради за тел.7-03-03.

Немає коментарів:

Дописати коментар