"Олександрійська правда" тепер у Facebook

субота, 4 листопада 2017 р.

ФК «Олександрія» - «Чорноморець» - 0:0 (0:0)



Такі поєдинки, який проходив сьогодні в Олександрії, називаються матчами за шість очок, адже для обох команд кожний заліковий бал на вагу золота. Тому звітна зустріч обіцяла бути безкомпромісною і посправжньому бойовою.

В цілому, якщо підсумовувати гру в першому таймі, то вона пройшла під диктовку нашої команди. Олександрійці, на правах господарів, першими створили перспективний момент. Артем Полярус накрутив кількох гравців в безпосередній близькості до штрафного майданчика, віддав навісну передачу в район одинадцятиметрової позначки на набігаючого Сергія Старенького, той пробив в дотик по воротах, але, на жаль, поряд зі стійкою. В наступному епізоді вже Артем Полярус ударом головою завершав передачу з правого флангу, але, йому бракувало точності.  Ближче до кінцівки першої половини зустрічі одесити заробили право на виконання кількох перспективних стандартів, та, на щастя, вони не несли особливої загрози.
Малюнок гри в другому таймі не змінився. «Городяни», як і під час першої сорокап’ятихвилинки, при найменшій нагоді йшли в атаку і створювали небезпечні моменти біля воріт Аляксандра Гутора. В одному з таких епізодів проти Артема Сітала майже на лінії штрафного майданчика «моряків» було порушено правила і наші земляки отримали хороший шанс схилити шальки терезів на свій бік. На жаль, прицільний удар Андрія Бацули в ліву «дев’ятку» був прочитаний голкіпером, який не без труднощів, заволодів м’ячем. Заслуговує на увагу багатоходівка олександрійців із підступним завершальним ударом Артема Поляруса в нижній кут, та голкіпер зіграв надійно.
До речі, в звітному матчі в складі «Олександрії» дебютували два гравці: Олексій Довгий, який вже раніше захищав кольори ПФК «Олександрія», та молодий Тимур Стецьков, який добре відомий олександрійським вболівальникам виступами за молодіжну та юнацьку команди «городян».


Немає коментарів:

Дописати коментар