"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 6 листопада 2015 р.

Селищний голова Димитрово коштував територіальній громаді більше, ніж мер Олекандрї




Королівський вигляд тепер уже колишньої селищної голови Тетяни Бандурко, її пихатість і самозакоханість повинні були мати б для цього підстави, говорили між собою односельці, і як це завжди водиться гадали на які кревні можна було тримати такий шик, який виділяв її серед земляків. Адже жінка постійно скаржилася на тяжку й мало оплачувану роботу в селищній раді і відсутність коштів на саме необхідне для селища, не говорячи вже про допомогу найбіднішим сім»ям Димитрово, інвалідам, чи сиротам. Від Тетяни Бандурко чули одне – немає коштів, сама бідую !

 Інформацію про  свою заробітну плату жінка тримала в суворій таємниці. На селищі, до певного, часу нікому так і не вдалося дізнатися скільки ж заробляє їхня  головиха і її компанія. Але, дивлячись на те, як жінка тримається за посаду зубами й руками, та яку активну роботу розгорнула перед виборами,  аби не втратити крісло, догадувались – мабуть немало.
  І справді немало, але  щоб ТАК НЕМАЛО!  навіть уявити  не могли. Та нема нічого таємного, що не стало б явним, говорить китайська мудрість. Ось і заробітні плати селищного голови, та її поплічників після виборів проявилися, як лакмусовий папірець. Наведемо приклад розрахунків за вересень поточного року. : І так – за вересень заробітну плату нараховано :
Бандурко – 7,459 грн.
Буріно      - 5, 8121 грн.
Бухгалтер – 4,719 грн.
Паспортист – 4,524 грн.
Водій          - 4,317 грн. він же й наглядач на кладовищі, тож ще плюс
                          918 грн.
Техпрацівниця – 2,298 грн.
Всього ця команда за місяць отримала 29. 947 грн. додайте на цю суму нарахування податків - 11,080 грн., виходить що влада в Димитрово коштувала громаді більше 41 тис. грн. на місяць. Не важко підрахувати які кошти втратило селище за рік – 492,344 грн. ( майже пів мільйона!).
За нашою інформацією міський голова Олександрії отримує за місяць трохи більше 6 тис. грн.. при тому, що веде величезну роботу по місту, відповідаючи за життя 90 тис. жителів. На Димитрово ж проживає всього 4,5 тис. і роботи аж ніякої. Добре влаштувалися чи не так?
Тож тепер усім димитровцям зрозуміло чому, навіть після того, як оголосили результати виборів, і Тетяна Бандурко не набрала більшості, вона й далі в агонії намагається повернути цей рай. А чому б і ні, адже  усі кошти йшли на заробітну плату і зовсім нічого не робилося для селища.

  Перед тим, як ввійти в селищну раду новообраним працівникам,  буде проведено незалежний фінансовий аудит і будьте певні, з»являться нові цікаві факти щодо фінансових витрат  .і по Будинку культури, і по селищній раді, і ще багато по чому, а вже інформацією ми вас забезпечемо ! Дійсно, дорогою була для нас наша Тетяна Бандурко !

Немає коментарів:

Дописати коментар