"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 26 лютого 2019 р.

У п»ятницю перед вихідними олександрійці «відпочивають»


22 лютого  о 20:49 до Олександріського відділу поліції  надійшло повідомлення з лікарні з приводу того, що до них доставлений з  ножовим пораненням невідомий чоловіка, який себе буйно поводить,.

Виїхавши  га місце слідчо-оперативна група  установила, що потерпілим є 35 річний мешканець міста, якого знайшов за місцем мешкання сусід та привіз до лікарні для надання медичної допомоги.. Подія трапилася в приватному секторі одного з мікрорайонів міста.
В ході проведених слідчо-розшукових заходів в скоєнні кримінального правопорушення було викрито 41 річного мешканця міста. Зловмисника затримано в  порядку ст.208 КПК України та оголошено підозру в скоєнні кримінального правопорушення.
За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.121 КК України. Тривають слідчі дії.
У той же день 22 лютого о 03:52 до Олександрійського відділу поліції  надійшло повідомлення від 25 річної мешканки міста про те, що  біля одного із будинків по проспекти Соборному  її та ще трьох знайомих побили невідомі особи. Група реагування патрульної поліції на місці події встановила, що  о 3:30  невідома особа, під час сварки на грунті раптово виниклих неприязних відносин спричинила 25 річному мешканцю міста  тілесні ушкодження. В ході проведених слідчо-розшукових заходів було установлено, що тілесні ушкодження  під час сварки були спричиненні потерпілому 25 річним мешканцем міста.
Зловмисника було затримано в  порядку ст.208 КПК України.За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.121 КК України. Тривають слідчі дії.
есі, невідома особа, під час сварки на грунті раптово виниклих неприязних відносин спричинила 25 річному мешканцю міста  тілесні ушкодження. В ході проведених слідчо-розшукових заходів було установлено, що тілесні ушкодження на грунті раптово-виниклих неприязнених відносинах були спричиненні потерпілому 25 річним мешканцем міста.

Зловмисника було затримано в  порядку ст.208 КПК України.
За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.121 КК України. Тривають слідчі дії.


Немає коментарів:

Дописати коментар