"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 18 лютого 2019 р.

На Кіровоградщині виникли розбіжності із зарплатами лікарів

На Кіровоградщині у центрах первинної ланки медико-санітарної допомоги виникли розбіжності заробітної плати у районах. Про це сьогодні, під час наради повідомив заступник голови ОДА Сергій Коваленко. Він доручив до кінця дня розібратись із заробітною платою у закладах первинної лінки, оскільки вже всі центри первинної медико-санітарної допомоги перейшли на фінансування через договори з Національною службою здоров’я.

Найбільша заробітна плата в Устинівському районі за грудень через медичну субвенцію склала  6 тисяч гривень.
Водночас ті, хто перейшов на фінасування ця заробітна плата склала 12 тисяч гривень.
У Гайворонському, Новоукраїнському районах отримують понад 20 тисяч, а в Добровеличківському взагалі 24 тисячі гривень. Це в чотири рази більша, ніж в Устинівському районі.

Тож в Департаменті будуть з»ясрвувати  чрму виникла  дуже серйозна розбіжність, чим вона викликана. Можливо, із низьким рівнем підписаних декларацій, або з бажанням витратити ці кошти на придбання обладнання, чи покращення матеріальної бази, зазначив Сергій Коваленко.
 В Олександрії в своєму інтерв"ю очільник Центру первинної ланки медико-санітарної допомоги зазначив, що зарплати за новими розрахунками ще не отримували, планують це зробити вже в лютому

Немає коментарів:

Дописати коментар