"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 29 січня 2019 р.

«Олександрія» на зборах у Туреччині програла спаринг полякам ,


28 січня олександрійська команда провела другий у 2019 році контрольний поєдинок. Спаринг ФК «Олександрія» – ФК «Арка» завершився з рахунком 0:2.
Олександрійці на турецькому зборі провели другий контрольний матч. У стартовому складі відбулися суттєві зміни в порівнянні з попереднім контрольним поєдинком, повідомляє прес-служба клубу
.
Головний тренер команди Володимир Шаран виставив на гру практично оптимальний склад. Вже після першого спарингу табір олександрійців залишили бразилець Андерсон Чубі і словак Іван Шранц, які не підійшли команді.
Початок другого тайму ознаменувався більшою активністю олександрійців, але поступово гравці з Ґдині нав’язали більш швидкісну гру, і, певно, на тлі максимальних фізичних навантажень олександрійці дещо підсіли. Як результат,
Гравці з Гдині відкрили рахунок на 60 хвилині – грузинський легіонер Лука Зарандія з-за меж штрафного майданчика потужним ударом пробив Юрія Паньківа – 0:1.
Переможну крапку в матчі на 83 хвилині поставив Рафаль Семашко після подачі кутового.
Третю контрольну зустріч на турецькому зборі «Олександрія» проведе 30 січня зі своїми старими знайомими з «Чорне море» (Варна, Болгарія). Початок гри – о 16.30.
ФК «Олександрія» – ФК «Арка» (Гдиня) - 0:2 (0:2).
,


Немає коментарів:

Дописати коментар