"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 29 січня 2019 р.

Єпископ Олександрійський і Світловодський Боголєп відстоював Сято-Успекський храм



25 січня 2019 р. в прес-центрі CBN  відбулася прес-конференція  щодо ситуації навколо Свято-Успенського храму обласного центру. Спікери зустрічі: настоятель Свято-Успенського храму митрополит  Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф, єпископ Олександрійський і Світловодський Боголєп, прес-секретар Кіровоградської єпархії УПЦ протд. Іоанн Ганчин та ключар Успенського храму прот. Сергій Новак поспілкуються з журналістами та громадськими активістами.

В ході зустрічі з пресою архієреї та священнослужителі висловили свою позицію щодо ситуації, що склалася навколо храму, та відповіли на запропоновані запитання.

Також у цими днями Преосвященніший Боголєп, єпископ Олександрійський і Світловодський, зустрівся з прихожанами Свято-Успенського храму м.Кропиницького. Як перший настоятель і засновник приходу владика намагався заспокоїти вірян та укріпити їхню надію на справедливе вирішення ситуації. Було звершено спільне богослужіння на чолі з Високопреосвященнішим Іоасафом, архієпископом Кропивницьким та Новомиргородським. 

2 коментарі: