"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 22 січня 2019 р.

«Олександрія» завершила перший тренувальний збір


За словами головного тренера команди Володимира Шарана, він був розрахований на загальну витривалість. Під час його проведення зміст роботи включав бігову підготовку, заняття в тренажерних залах, стабілізацію, аеробіку, різноманітні неспецифічні вправи без м’яча, було проведено медичні обстеження.

- Ми заклали фундамент фізичної та психологічної витривалості для того, щоби в подальшому більш активно працювати з м’ячами в режимі самозбереження. Як і очікувалося, дається взнаки поле зі штучним покриттям. Але найбільше ми переймалися тим, щоб футболісти не отримали ушкоджень. Завершився перший навчально-тренувальний збір спарингом з молодіжним складом, який достатньо успішно виступає в Чемпіонаті України і посідає друге місце в турнірній таблиці?розповів він.

22 січня команда відбула до Туреччини, де проведе перший із двох запланованих навчально тренувальних зборів. Там «Олександрія» базуватиметься в готельному комплексі Goldcity в Аланії, і практично всі спаринги буде проводити на футбольному полі цього ж комплексу.

Немає коментарів:

Дописати коментар