"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 30 січня 2019 р.

Поясніть людям чим ви займалися до цього часу? – запитав міський голова у очільника «Житлогоспу»


За три останні дні до С.Цапюка надійшло 137 скарг від олександрійців про те, що їх квартири на верхніх поверхах підтоплює. Талий сніг, перетворившись на воду не може пройти по замерзлих липневих трубах. Тому міський голова запросив на засідання виконавчого  комітету директора КП «Житлогосп» О. Долгіх, який тепер очільник єдиної управляючої компанії по обслуговуванню житлового фонду в місті, і попросив прозвітувати про свою роботу.

На питання чим ви сьогодні займаєтеся О.Долгіх відповів : «Створили бригади, які розігрівають ливньовки й вибивають  звідти лід аби з дахів стікала вода. У 41 будинку робота вже виконана. Людей не вистачає, тому просимо жителів самостійно скидати з дахів сніг, хоча це дуже небезпечно бо він перетворився на лід», - таку відповідь дав очільник управляючої компанії.
 Міський голова обурився, констатуючи, що він із самого початку був проти того, щоб у місті була лише одна управляюча компанія на базі «Житлогоспу» : « Тож це ви самі й допустили таку ситуацію, треба було від початку снігопадів подумати про дахи. Тепер пояснюйте як ви будете вирішувати цю проблему.Сніг почав танути, тож скарг побільшає», -зазначив С.Цапюк і доручив зібрати нараду профільних спеціалістів для термінового реагування на ситуацію, що склалася в місті з дахами багатоповерхівок. Жителів будинків  посилати на дахи небезпечно.
 В той же час С.Цапюк  порадив старшим будинків і особливо там, де створені ОСББ шукати тих, хто зможе виконувати певні роботи й проплачувати кошти,  що накопичилися  на рахунках будинків.

 Треба щоб у місті була не одна управляюча компанія, а люди самі шукали виконавців робіт, «Житлогосп» не справляється – такий висновок зробили на засіданні виконавчого  комітету

Немає коментарів:

Дописати коментар