"Олександрійська правда" тепер у Facebook

суботу, 13 жовтня 2018 р.

Перевізникам доведеться підключитися до системи EasyWay



 На Кіровоградщині в пасажирських транспортних засобах повинні встановити камери відеоспостереження і кнопки термінового виклику. Про це повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області. Досвід уже є

Питання про встановлення систем відеоспостереження та кнопок термінового виклику поліції в громадському транспорті розглядалося на зустрічі поліцейських і представників транспортних підприємств.
Як повідомили заступник начальника управління поліції охорони В'ячеслав Хлівняк і представник одного з перевізників Валерій Музичук, такий досвід вже є в Кропивницького в рамках реалізації програми «Безпечне місто».
Зокрема, камери спостереження і «тривожні» кнопки встановлені в тролейбусах і автобусах обласного центру. Як свідчить статистика, дані заходи сприяють профілактиці правопорушень, більш швидкому реагуванню на злочини.
Поліцейські звернулися до перевізників із закликом підтримати цю ініціативу і облаштувати транспортні засоби відповідними технічними засобами.

,

Немає коментарів:

Дописати коментар