"Олександрійська правда" тепер у Facebook

суботу, 13 жовтня 2018 р.

Олександрійські військові святкували День захисника Вітчизни



Урочистості, з нагоди Дня захисника України, пройшли 12 жовтня на військовому плацу Олександрійської гвардійської авіаційної бази.
Після промови заступника командира військової частини по роботі з особовим складом полковника Юрія Криндача гвардійці хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих та поклали квіти до пам’ятних знаків. Військовий капелан отець Володимир провів молебень та освячення особового складу.


Також в цей день особовий склад авіаційної частини взяв участь в заходах присвячених Дню захисника України в селищі Пантаївка.
У супроводі військового оркестру командування частини, разом с представниками міської та селищної влади, Збройних сил України, ветеранами АТО, волонтерами, духовенством та місцевими мешканцями пройшли вулицями Пантаївки, після чого взяли участь у відкритті пам’ятного знаку на честь загиблим захисникам нашої країни.
В місті Калинівка особовий склад ескадрильї безпілотних авіаційних комплексів був запрошений до міського Будинку культури на урочисті заходи, де кращих військовослужбовців заохотили голови міської та районної державної адміністрації міста Калинівка.

1 коментар:

  1. Тим часом Вітчизна в небезпеці... В обл.центрі лунають вибухи... В Ічні, страшно й сказати - диверсії з багатотонними фейерверками на мільярди грн. І так вже 10-ть разів... Балаклея їх мать!

    ВідповістиВидалити