"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 25 жовтня 2018 р.

Місто обиратиме управляючу компанію для житлового фонду



На засіданні виконавчого комітету затвердили положення про конкурсну комісію щодо призначення управителів для багатоквартирних будинків та склад комісії. Після цього буде оголошено конкурс на визначення управителя. Для багатоповерхівок, які не оберуть управляючу компанію або не створять ОСББ, буде призначено управителя – переможця конкурсу.

В положення про проведення конкурсу внесено методику оцінювання конкурсних пропозицій, проект договору про надання послуг з управління багатоквартирними будинками, умови щодо подання пропозицій та їх  оцінювання.
До складу комісії ввійшли спеціалісти УЖКГ, депутат міської ради А.Горошко, начальник  юридичного управління міської ради та ін..
В заявниках на управляючу компанію поки що КП «Житлогосп», пропозиції приймаються і від інших підприємців,  які виявлить бажання  обслуговувати житловий фонд міста.
Також буде проведено конкурс на визначення виконавців послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів з багатоквартирних житлових будинків, що пов"язано зі
 змінами у законодавстві .Послуга  сплачуватиметься окремо. Тож виконком вирішив провести конкурс на визначення виконавців даних робіт, а також затвердив склад комісії і документацію.

2 коментарі:

  1. все мутят, жалко раставаться с баблом!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. А оту надстройку виконкомівську - УЖКХ міста, що не ліквідують??? Адже робити їм тепер зовсім нехрен!!!

    ВідповістиВидалити