"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 25 жовтня 2018 р.

Суд виніс вирок вихованцям Войнівського дитбудинку, які вбили свого вихователя



Троє вихованців дитячого будинку «Перлинка» , що в селі Войнівка Олександрійського району вбили працівника закладу, в якого орендували квартиру.Про це йдеться у вироку Олександрійського міськрайонного суду, опублікованому в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Слідство встановило, громадяни орендували квартиру в Олександрії. Власником помешкання був працівник дитбудинку. Чоловік мав наркотичну залежність, однак деякий час перед смертю наркотиків не вживав, перебуваючи в монастирі.
Спочатку орендарі продали без відома власника електричний бойлер. Згодом трійця вирішила заволодіти й житлом. У травні 2015 року вони на автомобілі заїхали за господарем помешкання в монастир і відбули у бік села Запоріжжя Олександрійського району, нібито для заготівлі дров.
Дорогою зловмисники задушили свого орендодавця мотузкою, труп, який знайшли лише 15 червня 2016-го, закопали в лісосмузі. 28 жовтня 2015 року, підробивши документи, квартиру продали.
Суд визнав трьох хлопців винними у навмисному вбивстві й призначив покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна кожному

Немає коментарів:

Дописати коментар