"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 17 жовтня 2018 р.

Олександрійські гвардійці вибороли два золота



Олександрійські гвардійці вибороли два золота на Кубку України з військово-спортивного багатоборства імені генерала Кульчицького
У період з 12 по 14 жовтня у місті Полтаві відбувся Кубок України з військово-спортивних багатоборств імені генерала Сергія Кульчицького, який зібрав близько 120 спортсменів з 13 регіонів України. Збірну Кіровоградщини склали військовослужбовці військової частини 2269 Національної гвардії України. 


Згідно регламенту, 12 жовтня спортсмени змагались у стрільбі з пневматичної гвинтівки, з відстані 7 метрів. Наступними днями відбувалися поєдинки зі всестильового бою.
За підсумками двох дисциплін золоті медалі для нашої команді вибороли молодший лейтенант Олександр Артемюк та старший солдат Артем Кравченко.
Вітаємо спортсменів з перемогою і бажаємо їм вдалого виступу на найближчому Чемпіонаті світу, який відбудеться через місяць у місті Харкові!
Кіровоградська обласна федерація військово-спортивного багатоборства висловлює щиру подяку командиру військової частини 2269 полковнику Яковлєву Руслану Петровичу.

Немає коментарів:

Дописати коментар