"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 17 жовтня 2018 р.

Олександрійцям терміново треба обрати управителя, чи створити ОСББ




 З  1 жовтня набув чинності закон, згідно якого багатоквартирні будинки повинні взяти на утримання самі жителі і самостійно опікуватися їх ремонтами, функціонуванням мереж та тарифами на послуги. Для цього в найближчий час треба на загальних зборах визначитися з послугами та підрядниками, тобто тими, хто буде обслуговувати будинки. На цьому наголосив і заступник міського голови Андрій Некрасов.
У кожного будинку, або у кількох будинків, які можуть об»єднатися, повинен бути управитель, якого обирають 51% відсотком голосів, з ним заключають угоду і тоді управитель бере на себе вирішення справ. Управитель повинен  на конкурсній основі стати переможцем і мати право займатися обслуговуванням будинків. Один претендент на управителя уже є – це КП «Житлогосп». На конкурс  подавати заявки можуть і інші підрядники, які готові займатися утриманням будинку, вони можуть пропонувати свої тарифи та інші переваги для того, щоб отримати перемогу. Про початок конкурсу оголосять додатково. Якщо обраний управитель жителів будинку не буде влаштовувати, чи не виконуватиме свої обов»язки , його можуть переобрати через два місяці після подання заяви й заключити угоду з іншим підрядником.

За словами А.Некрасова усю цю процедуру треба зробити якнайшвидше, бо субсидії з нового року будуть надсилатися вже управляючим компаніям

1 коментар:

  1. Зам. Міністра17 жовтня 2018 р. о 19:16

    Шо вони брешуть. Куди спішити? Що не чули про адресність і монетизацію субсидій? Яким управляющим компаніям субсидії? Субсидії надають бідним, тим що їх потребують!
    Політрук Рева.

    ВідповістиВидалити