"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Хет-трик Дмитра Шастала

14 жовтня, в день трьох свят – Дня захисника України, Дня Українського козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці команда ФК «Олександрія» зустрілася у контрольному поєдинку з командою дублерів. Спаринг завершився з рахунком 3:0.

І хоча в першій десятихвилинці головна команда мала ігрову і територіальну перевагу, вихованці Андрія Купцова трималися доволі достойно, і при нагоді атакували ворота Владислава Леванідова.
Тренери Володимир Шаран та Андрій Купцов виставили на старті матчу оптимальні склади. Глядачі відразу ж помітили відсутність Василя Грицука, який відновлюється після травми. З цієї ж причини був відсутній і Євген Протасов. Не було також і Павла Пашаєва та Максима Задераки.
На 17 хвилині після націленої передачі справа, майже з лінії штрафного майданчика Дмитро Шастал поклав м’яч у лівий нижній кут воріт Олега Білика.
Незважаючи на пропущений м’яч дублери не знітились,  адже недаремно вони перебувають на вершині турнірної таблиці молодіжного Чемпіонату України. Але їх більш досвідчені суперники швидше увійшли у темп гри. Саме ця сентенція конвертувалася у другий гол.
Все той же Дмитро Шастал на 23 хвилині скористався неузгодженими діями захисту суперників і воротаря, й головою пробив практично у пусті ворота дублерів. Слід відзначити успішні дії Дмитра останнім часом. Завоювавши довіру Володимира Шарана, він все частіше виходить у складі основної команди і не залишається непоміченим. Після другого пропущеного голу дублери організували досить несподівану атаку і після низки рикошетів м’яч влучив у стійку воріт Владислава Леванідова. Це був, по суті, перший найнебезпечніший момент біля воріт головної команди.
Досить активним в лінії атаки команди Володимира Шарана був Артем Сітало. На 29 хвилині він втратив нагоду збільшити рахунок у матчі. Опинившись прямо по центру воріт у воротарському майданчику, отримав пас, але його незграбний удар пройшовся повз ворота.
На 36 хвилині матчу підопічні Андрія Купцова огризнулися, і по воротах Владислава Леванідова небезпечно пробиває Денис Устименко.
За 15 хвилин до завершення першого тайму гра перейшла в більш спокійне русло, гострота зменшилася, суперники проводили позиційні атаки, які не давали результатів жодній зі сторін.
У другому таймі у головній команді була відносно невелика кількість замін, а у команди Андрія Купцова на поле вийшли практично всі нові виконавці. Гра проходила в спокійній рівній боротьбі, але в одній з атак на 71 хвилині знову відзначився Дмитро Шастал, у такий спосіб оформивши хет-трик у цьому контрольному поєдинку. До речі, Дмитро міг ще кілька разів цілком відзначитися у спарингу, та його удари прийшлися в молоко.
На 85 хвилині був один з найсерйозніших моментів, які створила молодіжна команда. Орест Ткачук увірвався у воротарський майданчик і пробив з гострого кута, але м’яч пролетів вище воріт.
В цілому, як заповнюючий паузу в Чемпіонаті України, на думку тренерів обох команд матч був цікавим і корисним. І хоч дублери не відзначилися у цьому матчі забитими м’ячами, але показали характер як глядачам, так і суперникам. І що важливо, незважаючи на запеклу боротьбу на полі, матч завершився без травм та ушкоджень.
Олександрія: Владислав Леванідов, Валерій Бондаренко, Антон Шендрік (Гліб Бухал, 46’), Андрій Цуріков (Тимур Стецьков, 46’), Станіслав Микицей, Андрій Запорожан (Дмитро Семенов, 46’), Дмитро Гречишкін (Валерій Бондаренко, 46’), Артем Полярус, Артем Сітало (Віталій Пономар, 46’), Дмитро Шастал, Кирило Ковалець (Максим Куліш, 46’).
Олександрія (U-21): Олег Білик (Кирило Злотар, 46’), Владислав Бабогло (Владислав Шкіндер, 46’),  Кирило Прокопчук (Максим Дубенков, 46’), Тимур Стецьков (Святослав Шевчук, 46’), Дмитро Семенов (Іван Гура, 46’), Богдан Литвяк, Кирило Дришлюк (Маркіян Пиріг, 46’), Кирило Костенко (Андрій Глоба, 56’), Сергій Русьян (Орест Ткачук, 46’), Денис Устименко (Євгеній Верхоланцев, 46’), Вадим Гранчар (Назар Хрієнко, 46’).
Попередження: Б. Литвяк (80’)
Голи: Дмитро Шастал (17’, 23’, 71’).


Немає коментарів:

Дописати коментар