"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Вольова перемога «Олександрії»

Матч десятого туру Чемпіонату УПЛ сезону 2018/2019 ФК «Олімпік» – ФК «Олександрія» завершився з рахунком 2:3.
Зустріч проходила 29 вересня в суботу в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Як номінальні господарі, футболісти «Олімпіка» намагалися контролювати м’яч у перші хвилини зустрічі, але саме біля їх воріт швидко виникли перші небезпечні моменти. Максим Задерака пройшов правим флангом, і намагаючись віддати м’яч партнерам, зблизився з воротерем, який ліквідував загрозу, перевівши м’яч на кутовий. Після подачі кутового виник ще більш небезпечний момент, коли Тимур Стецьков головою скинув м’яч на Валерія Бондаренка, який з близької відстані, на жаль, не зміг переграти воротаря суперників. Олімпійці відразу ж заробили стандарт і сповна ним скористалися. Після подачі Віталія Балашова Віталій Кольцов піймав м’яч на ногу у штрафному майданчику олександрійців і точно пробив у дальній кут воріт Юрія Паньківа. Відразу ж наші земляки створили небезпечний момент у відповідь. Пройшла передача з глибини поля, м’яч отримав Дмитро Шастал і відразу ж прострелив у центр, але Артему Полярусу не вистачило і миті, і відстані, щоби переграти Костянтина Махновського.
На 21 хвилині Валерій Бондаренко відгукнувся на передачу Артема Поляруса в штрафному майданчику господарів і наніс головою удар метрів з десяти. Костянтин Махновський вийшов з лінії воріт і якимось дивом зміг відбити цей удар. А ще за кілька хвилин олександрійці відігралися. Пройшла передача Артема Поляруса
Дмитро Шастал використовує помилку голкіпера і забиває м’яч у пусті ворота «Олімпіка» після невдалого виходу Костянтина Махновського. До речі, це перший, м’яч Дмитра Шастала.
А наступна атака олімпійців знову завершилася взяттям воріт Юрія Паньківа. При великій скупченості гравців у штрафному майданчику голкіпера «Олександрії», м’яч потрапив до Сергія Політила, який з ходу відправив його в нижній кут воріт гостей.
Другий тайм активніше розпочали футболісти «Олександрії», але як не дивно, тепер гольовий момент виник саме біля їх воріт. Практично в центрі поля послизнувся Артем Полярус, олімпійці вийшли до воріт «Олександрії» два в два. Тейшейра віддав пас Дегтярьову, який пробив мимо воріт.
Протягом всього другого тайму олександрійці тримали в осаді ворота Костянтина Махновського. Багато чого не вдавалося нашим гравцям, та їх настирливість увінчалася забитим м’ячем у ворота «Олімпіка». Після виконання кутового свої здібності грати головою продемонстрував Євген Банада. 2:2.
Наприкінці поєдинку «Олександрія» забиває третій м’яч. Після порушення правил проти Артема Сітала арбітр Анатолій Абдула призначає пенальті, яке впевнено реалізовує Василь Грицук. 2:3.
Буквально відразу господарі провели блискавичну атаку, Геннадій Пасіч потужно пробиває по воротах Юрія Паньківа. Олександрійців рятує стійка, і фінальний свисток арбітра фіксує результат – 2:3.  У підсумку – перемога «Олександрії». А найголовніше – команда Володимира Шарана перериває серію невдач і повертає впевненість у власних силах та можливостях.
Офіційні особи на матчі:
Арбітр – Анатолій Абдула (Харків)
асистенти арбітра – Володимир Шланчак (Черкаська обл.), Володимир Журибіда (Луцьк).
4-й арбітр – Костянтин Труханов (Харків).
Спостерігач арбітражу – Геннадій Коваленко (Київ).
Олімпік: Костянтин Махновський – К, Антон Кравченко, Сергій Політило (Іван Сондей, 90’), Віталій Кольцов (Євгеній Цимбалюк. 85’), Віталій Балашов, Євгеній Пасіч, Тейшейра, Ігор Снурніцин, Максим Дегтярьов, Павло Ксьонз (Геннадій Пасіч, 74’), Євгеній Зубейко.
Запасні: Володимир Кринський, Сергій Мелінишин, Євген Трояновський, Дмитро Нємчанінов.
Головний тренер: Роман Санжар.
Олександрія: Юрій Паньків, Валерій Бондаренко, Кирило Ковалець, Артем Полярус (Артем Сітало, 53’), Андрій Запорожан – К (Василь Грицук,59’), Павло Пашаєв, Дмитро Шастал, Антон Шендрік, Євген Банада, Максим Задерака, Тимур Стецьков (Станіслав Микицей, 78’).
Запасні: Владислав Леванідов, Владислав Бабогло, Олексій Довгий, Денис Устименко.
Головний тренер: Володимир Шаран.
Попередження: Є. Зубейко (72’), І. Снурніцин (88’) – Т. Стецьков (28’), Д. Шастал (52’), В. Бондаренко (70’)
Голи: Віталій Кольцов (11’), Сергій Політило (29’) – Дмитро Шастал (25’), Євген Банада (73’), В. Грицук (89’ – пенальті).


Немає коментарів:

Дописати коментар