"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Завідуючу дитсадка №2 батьки заблокували у власному кабінеті



У п’ятницю, 26 жовтня декілька батьків вихованців ДНЗ №2 і так званий громадський діяч О.Кіяшко намагалися блокувати завідуючу закладу, після чого перейшли до приміщення міської ради. Цю інформацію повідомив міський голова С.Цапюк журналістам.

 Кілька батьків об»єдналися в групу й вирішили піти до завідуючої дитсадка з претензією, що в закладі, ніби то, погане харчування, є випадки, коли дітей били, а завідуюча брала відсотки зі співпраці з фотографом чи оператором, які робили зйомки під час свят та ін. негаразди. До управління освіти зателефонували обурені вихователі й повідомили про інцидент. Батьків запросили до міської ради разом із завідуючою. Конфлікт продовжився в стінах міської ради.




Як зазначив міський голова, жодних  письмових звернень на ім’я начальника управління освіти, міського голови та його заступників не надходило. Тож було призначено службове розслідування та створена комісія. На цей час завідуючу і вихователя тимчасово відсторонили від роботи. 
29 жовтня С.Цапюк  разом із  профільними заступниками побували в дитсадку №2 та зустрілися з колективом і батьками.
Перший заступник міського голови Л.Давиденко запропонувала батькам на час службового розслідування у письмовому вигляді подати усі свої скарги та пропозиції щодо покращення роботи закладу для прийняття об’єктивних висновків. 
А міський голова наголосив, що з нового року дитсадки стануть самостійними юридичними особами й будуть встановлювати штат, кошти на харчування, залучати до цього батьків, в дитсадках встановлять камери відео спостереження й сторонніх не впускатимуть у  дитячі заклади
Якщо будуть підтверджені факти порушень, на які вказують батьки, то усі винні працівники будуть звільнені. Після проведення службового розслідування відбудеться ще одна зустріч з батьками і колективом, де їх поінформують про прийняте рішення. 





Немає коментарів:

Дописати коментар