"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

Олександрія візьме участь в «АгроЕкспо – 2018»

Уже шостий рік поспіль із 26 по 29 вересня у м.Кропивницькому традиційно пройде масштабна Міжнародна агропромислова виставка «АгроЕкспо». Цього року у ній візьмуть участь більше 600 профільних компаній.

Олександрію на виставці представлятимуть 5 промислових підприємств: ТОВ «Лізава» із жниваркою для збирання соняшника та кукурудзи; ТОВ «Олександрійська ливарна компанія» з жниваркою для збирання соняшника та кукурудзи; ТОВ «Олександрійська машинобудівна група» з глибокорозпушувачем, подрібнювачем, візком для транспортування жниварок; ТОВ «Алексзернотехніка» з транспортерами; ТОВ «Електромеханічний завод «Етал» демонструватиме запчастини до сільгоспобладнання. Аграрний технікум м. Олександрії Білоцерківського інституту представить стенди, мультимедійний та роздатковий матеріал.
У рамках агропромислової виставки 26 вересня для учасників проходитимуть панельні дискусії; 27 вересня – конференція для фермерів «Мільйон з гектара»; 28 вересня – Муніципальний інвестиційний форум «Ресторанний та готельний бізнес».
Усі чотири дні діятиме «Покровський ярмарок», а також відбудеться традиційний конкурс на найбільшого гарбуза «Гарбуз-велетень».

Немає коментарів:

Дописати коментар