"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 31 серпня 2018 р.

Сесія ювілейна й ідеальна



Ювілейна сесія депутатів міської ради пройшла на диво спокійно зовсім без претензій один до одного і до міської влади Спостерігалися порожні стільці в представників фракцій «Солідарність» та «Радикальна партія».Але зібралася достатня кількість, щоб почати працювати.

По жодному питанню, що стосувалися життєдіяльності міста особливих розбіжностей не було, з»явились вони лише при розгляді земельних питань та оренди
 Одноголосно прийняли рішення про  розірвання договору на користування земельною ділянкою, яку  підприємство ТОВ «Альянс Груп Лімітед» взяло в оренду ( землі колишнього золосховища), але не використовує їх.
 А от в питанні дозволу на розробку технічної документації на землю.
ПАТ «УКРАГРОМАШСЕРВІС» були деякі розходження в думках. Однопартійці спробували лобіювати інтереси керівника підприємства, але дозволу так і не отримали через несплату  останнім податків до міського бюджету. Ситуація може змінитись, якщо залагодять усі питання в рамках законності.
Також депутати прийняли відкорегований бюджет, внесли зміни до Положення про відділ ведення Державного реєстру виборців

 Депутати визнали переможцями конкурсу для реалізації проекту авто-мото клуб «Олександрія» для проведення міжнародних змагань європейського рівня з мото- та автоспорту на трасі «Вербова Лоза» та ін..

Немає коментарів:

Дописати коментар