"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 31 серпня 2018 р.

Депутати на початку сесії передали скарги громадян



 Чергова сесія депутатів міської ради розпочалася з депутатської розминки. Вони озвучили проблеми з якими до них зверталися громадяни. Зокрема через депутатів люди зверталися з проханням освітлити вулицю Комарова в Звенігородці, там взагалі немає світла по вулицях, то хоча б на цій вулиці, де курсує автобус, діти йдуть в школу, тож просили в першу чергу відновити освітлення.

  На Першотраневій люди прохали налагодити дренажне систему. Мул і сміття не дають стоку води, через що  й руйнується асфальт на дорозі й тротуарах.
  В п»яте звернувся з депутатської трибуни зі своїм запитом О.Холохоленко з аналогічною проблемою по пр..Будівельників де через засмітнену ливневку  калюжа в кілометр розтікається в мікрорайоні, але за всі часи відповідні служби, не дивлячись на звернення депутата, так і не відреагували.
   Ще один депутат нарікав на бюрократизм медичної служби, яка не поспішає надати інваліду відповідні довідки, щоб жінка через службу соціальної допомоги громадян могла отримати коляску з автоматичним приводом ( яка є в наявності).бюрократична тяганина, а можливо й байдужість деяких чиновників відтерміновує вирішення цієї проблеми.


Немає коментарів:

Дописати коментар