"Олександрійська правда" тепер у Facebook

суботу, 25 серпня 2018 р.

Олександрійські авіатори відзначили своє професійне свято



Олександрійські авіатори відзначили своє професійне свято 25-го серпня. Урочисті заходи пройшли в Гвардійській авіаційній базі, що дислокується в місті Олександрія.
Цей день розпочався з відвідування командуванням частини разом з представниками ветеранської організації військового цвинтаря у місті та покладанням квітів до місць поховань загиблих авіаторів та захисників нашої Батьківщини.




На військовому плацу проходили урочистості, в яких взяли участь особовий склад частини, керівництво міста та району, члени ветеранської організації міста.
За традицією військовослужбовці військової частини вшанували пам'ять хвилиною мовчання загиблих авіаторів та поклали квіти до пам’ятних знаків.
Командир військової частини 2269 полковник Руслан Яковлєв вручив погони офіцерам військової частини згідно наказу командувача Національної гвардії України яким присвоєні чергові військові звання.
Командиром військової частини 2269 з нагоди свята заохочено тих військовослужбовців, праця яких заслуговує шани та подяки.
Завершенням свята став яскравий концерт підготовлений спільно з військовими та художніми колективами міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар