"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 2 серпня 2018 р.

Сходити до музею буде дорожче


 На засіданні виконавчого комітету одноголосно підтримали підвищення цін на більшість культурних прагнень олександрійців. Тарифи підвищили майже усі заклади культури міста.
 Так, відвідати Олександріський музейний центр ім..Худякової ( краєзнавчий музей) з 1 вересня дорослим буде коштувати в 6 грн., для дітей – 3 грн.
 Здорожчає і навчання в Олександрійській  музичній школі, зокрема для учнів по класу фортепіано і гітари в місяць треба буде платити 140 грн., баяну і акордеону – 100 грн. Навчання грі на скрипці оцінили в 120 грн., а співу в 140 грн. Найдешевшою буде домра – 90 грн. На селищах Пантаївки та Олександрійського за навчання будуть платити менше.
  Платні послуги централізованої бібліотечної системи теж подорожчали. Зміняться ціни за копіювання документів, написання сценаріїв, проведення занять в групах,  літературно-музичних вітальнях, ігрових кімнатах для дітей та ін..

Затвердили й тарифи для Палацу урочистих подій, зокрема шлюб за добу коштуватиме 660 грн. Проведення обряду посвячення у родину ( із музичним супроводом – 550 грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар