"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 3 серпня 2018 р.

Олександрія: рятувальники провели роз’яснювальну роботу у Звенигородці




Проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи працівниками пожежно-рятувальної служби залишається одним з найефективніших способів попередження  виникнення надзвичайних подій і ситуацій та загибелі людей на них.
2  серпня працівники міськрайонного відділу та Управління ДСНС в області  здійснили відпрацювання житлового сектору с. Звенигородка .



 Громадянам нагадали правила пожежної безпеки у побуті, зокрема при використанні електричних та газових приладів, проведенні господарських робіт, спалюванні сміття та сухої трави, а також при палінні. Рятувальники порадили стежити за справністю побутової техніки, електромережу, вчасно усувати несправності, не користуватись несправними приладами, не перевантажувати електромережу надмірною кількістю одночасно увімкнених приладів, не залишати світло та прилади увімкненими надовго без нагляду і, звичайно, подбати про безпеку дітей.  

 Працівники Служби порятунку не лише спілкувались з мешканцями райцентру, вони також роздали листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар