"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 30 липня 2018 р.

Олександрійські віряни взяли участь у Хресній ході




Олександрійські віряни  взяли участь у Хресній  ході на честь1030-річя Хрещення Русі. Разом з Його Блаженством ієрархи і духовенство 12 Помісних Православних Церков і всіх єпархій Української Православної Церкви, сотні тисяч православних віруючих зі всієї України і групи паломників з Білорусі, Молдови, Румунії та інших країн виразили своє ставлення до православної віри.
Нагадаємо що в Хресній ході взяли участь на чолі з Преосвященнішим єпископом Олександрійський і Світловодський Боголєпом духовенство і сотні мирян Олександрійської єпархії. З міста виїхали 4 великих автобуси. Як говорили учасники ходи перепон в дорозі їм не чинили й вони благополучно добралися до Володимирської гірки де й приєдналися до спільного молебну,



Після завершення молебню Блаженніший Митрополит Онуфрій звернувся до численної пастви з поздоровленнями і напутнім словом.
 «Ми повинні викорінювати в собі злість, ненависть, ворожнечу, привчати себе любити Бога, поважати, терпіти і любити ближнього. На цьому грунтується все людство. Нехай Бог молитвами святого рівноапостольного князя Володимира береже всіх, хто прибув сьогодні до Києва, щоб бути учасником свята! », - зазначив Блаженніший Митрополит Онуфрій.

Варто додати, що прихожани Олександрійської єпархії кожного року беруть участь у Хресній ході.

Немає коментарів:

Дописати коментар