"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 30 липня 2018 р.

Вбивство одразу двох чоловіків у мікрорайоні Перемога



Повідомлення про пригоду надійшло до Олександрійського відділу поліції 24 липня близько 23-ї години від лікарів швидкої медичної допомоги. На одній із вулиць перехожими було виявлено 35 річного чоловіка з травмами голови. Під час госпіталізації потерпілий помер не приходячи до тями.

Перевіряючи коло осіб, із якими спілкувався чоловік при житті, працівники карного розшуку провели огляд помешкання 45-річного громадянина. На місці поліцейські виявили тіло власника будинку з ознаками                насильницької                смерті.
У ході слідчо-розшукових заходів, спрямованих на розкриття вбивств, працівники Олександрійського відділу поліції та управління карного розшуку поліції області отримали інформацію про двох осіб, які напередодні сварилися з одним із потерпілих та висловлювали на його адресу погрози. Під час перевірки було встановлено причетність 65-річного чоловіка та його 24-річного зятя до скоєння тяжких злочинів.            *
Обом особам оголошено підозру в скоєнні кримінальних правопорушень та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою.
За фактом вбивств слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінальне процесуального кодексу України. За ці дії підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

4.2 ст.15 ч.І ст.115 (замах на вбивство)

Немає коментарів:

Дописати коментар