"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 2 травня 2018 р.

Православний фестиваль пройшов у Олександрії


Православний фестиваль «Велика родина» зібрав 30 квітня на площі Соборній багато люду. Відбувся він з благословення Преосвященнішого єпископа Олександрійського і Світловодського Боголєпа. Наскрізним лейтмотивом фестивалю було значення сім’ї, родини у житті людини.
Як наголошувалося під час заходу, ознакою міцної родини є любов, довіра, взаєморозуміння. На цих принципах згодом створюють свої сімї і діти, які виросли у таких родинах.



–Дорогі брати і сестри! Дуже хочу, щоб довкола панував мир, радість, духовне піднесення. Міцна родина – фундамент злагоди, взаєморозуміння, добробуту в державі. Бажаю усім вам укріплення у вірі, мирного неба над головою, здоров’я та Божого благословення, – сказав Боголєп, наголосивши на важливості та необхідності неподільності церкви, а також формування у християн культурних, духовних цінностей, які передаються із покоління в покоління, що є с особливо актуальним у наш час.

В рамках проведення фестивалю «Велика родина» відбувся виступ учасників єпархіального хору при Духовно-просвітницькому центрі імені святих благовірних князів Бориса і Гліба, творчих колективів та молоді з усіх куточків єпархії. 

Немає коментарів:

Дописати коментар