"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 2 травня 2018 р.

Спеціалістами ДСНС в кількох лікувальних закладах Олександрії знайдено недоліки


На Кіровоградщині, на виконанн рішення Кабміну розпочато перевірки торгівельно-розважальних закладів, загальноосвітніх та дошкільних дитячих закладів і закладів охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням на предметт дотримання правил пожежної безпеки. Для проведення перевірок задіяні близько 80 працівників Управління ДСНС в області.

Станом на 25 квітня 2018 року проведено позапланові перевірки стану техногенної та пожежної безпеки у 114 закладах, з них: 45 дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах; 50 закладів охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням та 19 торговельних підприємств (торговельні центри, багатофункціональні будинки і комплекси), культурно-видовищних та дозвіллєвих закладах.
За порушення вимог пожежної безпеки та невиконання запропонованих приписами територіальних органів ДСНС заходів до адміністративної відповідальності притягнуто 116 керівників закладів та відповідальних посадових осіб.
За результатами перевірок подано до адміністративного суду 15 позовних заяви на призупинення експлуатації об’єктів.
Стосовно протипожежного стану закладів охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням за  результатами перевірок виявлено 986 порушень, з яких 308 порушень не усунуто протягом попередніх років: у 32 закладах виявлено відсутність або несправність автоматичних систем протипожежного захисту.
За порушення вимог пожежної безпеки та невиконання запропонованих приписами територіальних органів ДСНС заходів до адміністративної відповідальності притягнуто 52 керівників закладів і відповідальних посадових осіб та направлено 10 позовних заяви до адміністративного суду.
Одночасно з метою попередження виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій та безпечної життєдіяльності громадян під час перебування у вищевказаних закладах органами ДСНС проведено профілактично-роз’яснювальну роботу.
 Середних  і кілька лікувальних закладів Олександрії.  Подано позовнуі заявуи до Кіровоградського окружного адміністративного суду (зупинення роботи (експлуатації) будівель)) стосовно Олександрійської центральної районної лікарні, Олександрійської міської лікарні №1.


Немає коментарів:

Дописати коментар