"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 19 квітня 2018 р.

Олександрійські мисливці своїм дітям не заборгували



У 2018 році в Україні набув чинності закон про обмеження для неплатників аліментів. Даний документ передбачає позбавлення злісних божників права керувати автомобілем, виїжджати за кордон, а також користуватися зброєю. Такі санкції стосуються тих батьків, які протягом трьох календарних місяців не сплачували власним дітям аліменти Очільник Олександрійського товариства мисливців та рибалок  Володимир Гордовий запевняє, шр серед членів УТМР таких боржників нема.

– Списки тих батьків, які не сплачують аліменти нашій організації надала виконавча служба. На щастя, серед членів нашого товариства немає боржників, – констатує Володимир Гордієнко. – У разі ж виявлення подібних випадків, ми змушені були б відсторонити таких чоловіків, не погодивши їм відстрілочну карту на сезон полювання.
Сьогодні Олександрійська  міськрайонна організація Українського товариства мисливців та рибалок (УТМР), яку очолює Володимир Гордовий, налічує 718 членів, серед яких є і ті, що удостоєні звання «Почесний мисливець України».
Гуртуються мисливці нашого краю у первинних організаціях УТМР. Їх на території самої Олександрії функціонує три: у селищах Пантаївка та Олександрійському, місті Олександрії та ще близько тридцяти у районі: Попельнастому, Долинці, Травневому, Червноній Кам’янці, Щасливому, Добрій Надії, Куколівці, Олександрівці, Дівочому Полі, Березівці, Протопопівці, Войнівці, Бандурівці, Веселівці, Новій Празі, Григорівці та багатьох інших.

Нині ж, з настанням весни, найбільшою проблемою, як наголошує Володимир Гордовий, є масове спалювання жителями сіл сухостою, яке призводить до загибелі зайців, фазанів, що гніздяться у залишках сухої трави та очереті. Тож голова президії районної організації УТМР закликає громадськість не палити багаття. Наразі ж сезон полювання закритий до серпня поточного року.

Немає коментарів:

Дописати коментар