"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 20 квітня 2018 р.

Є проблеми і ідеї, але вирішувати їх мають голови квартальних комітетів


Голови квартальних комітетів продовжили скаржитися на відсутність зв»язку з дільничними інспекторами. У приватному секторі та на селищах кількість крадіжок зашкалює. Один із голів квартальних комітетів, що на селищі Перемога на зустрічі з міським головою навів приклад спілкування з працівниками поліції : « Я їм говорю адресу де торгують горілкою, наркотиками, де приймають металобрухт. Дійшло до того, що в одному з під»їздів на стіні написано адресу, де можна придбати наркотики, а правоохоронці зовсім не реагують", - обурюється чоловік.

До слова запросили заступника начальника Олександрійського відділу поліції В. Глущенка. Щоправда його відповіді були не переконливими, він скаржився, що в місті всього два  патрульних автомобіля й вони не можуть вчасно виїжджати на виклики та й на зустрічі з  жителями кварталів у них немає часу.
 У ході розмови пролунала пропозиція про те, щоб створити на територіях кварталів опорні пункти і визначити часи прийому громадян. А ось приміщення для них повинні запропонувати голови квартальних комітетів, так як вони краще знають свої території.


Немає коментарів:

Дописати коментар