"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 25 квітня 2018 р.

В Олександрії візьмуться за якість послуг таксі



Заступник міського голови С.Гриценко провів нараду з власниками таксі за участю представників податкової інспекції, Національної і муніципальної поліції та управління економіки.Зустріч пов’язана із численними скаргами олександрійців на роботу таксі: неякісні послуги, часто брудні і занедбані автомобілі, неконтрольовані ціни на проїзд тощо.

Відповідна ситуація, перш за все, викликана тим, що більшість власників таксомоторів не зареєстровані як підприємці, не мають ліцензії на дану діяльність та не сплачують податки, відсутня наймана праця. Досить часто на місцях стоянок таксисти залишають після себе сміття, автомобілі ставлять на зеленій зоні, стосовно чого міський голова С.Цапюк неодноразово робив їм зауваження, інформує сайт міської ради.
Під час обговорення увагу власників таксі зосереджено на покращенні якості надання послуг жителям та гостям міста на дано термін, аби усунути недоліки і ввести діяльність у правове поле, оскільки за порушення чинного законодавства передбачаються значні суми штрафів. В іншому випадку порушниками будуть займатися контролюючі та правоохоронні органи.

  ,


Немає коментарів:

Дописати коментар