"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 22 березня 2018 р.

Олександрійські пенсіонери силових структур направили звернення до депутата ВР А.Кузьменка



Акції протесту  пенсіонерів військовиків продовжуються по всій Україні. До них долучилися і представники  силових структур Олександрії, зібравшись 21 березня, на пл. Соборній
Пенсіонери обурені несправедливим, як вони стверджують, нарахуванням їм пенсій, як особам, звільненим з військової служби згідно із законом про «Пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби» і вже вкотре вимагають підвищення та перерахунку своїх пенсій.


Як наголошували мітингарі, вночі, 27 грудня, Кабмін без погодження міністерств, відомств, комітетів та без громадських обговорень ухвалив постанову №1052, яка призупиняє дію постанови №704 «Про грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та деяких інших осіб». Нова постанова призупиняє дію попередньої, а саме: зупиняє перерахунок пенсій та грошове забезпечення усім силовим структурам.

В ході мітингу олександрійські пенсіонери-силовики розробили та направили резолюцію зі своїми вимогами до Президента України, Кабінету Міністрів, Верховної ради України, а також народному депутату Анатолію Кузьменку.

Немає коментарів:

Дописати коментар