"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 19 лютого 2018 р.

В селищі Олександрійське (Димитрове) наркомани забили чоловіка



,
 Тільки но в селищі Димитрове закінчилася зустріч з в.о. начальника Олександрійського відділу поліції, де останній обіцяв забезпечувати поліціянтами порядок на селищі, як  вранці 17 лютого  у власному будинку знайшли труп 45-річного чоловіка, якого не лише забили до смерті, а ще й нанесли близько сотні ножових поранень, несумісних із життям.

Як повідомив начальник сектору моніторингу міського відділу поліції Сергій Козловський , 17 лютого  7:49 до чергової частини відділу надійшло повідомлення, що в приватному будинку чоловік знайшов труп свого сусіда. Для реагування на даний злочин було задіяно особовий склад відділу поліції, які к встановили, що смерть носить насильницький характер. Впродовж доби  убивць було встановлено. Ними виявилися 17-ти та 18-ти річні місцеві жителі ( останній раніше судимий).

В ніч  на 17 лютого, мандруючи по вулиці вони побачили світло у вікні будинку потерпілого, вибили вікна й вдерлись до помешкання. Побачивши господаря стали його бити руками й ногами, а потім по черзі завдали близько 100 ножових поранень. Здобиччю злочинців стали металеві колісники з пічки, яку вони потім розібрали аби здати до приймального пункту металобрухту. На даний час злочинців затримано, їм оголошено підозру. За фактом порушено кримінальне провадження п.6,12 ч.2 ст.11 та ч.4 ст 187 ККУ за якими їх очікує покарання в 10-15 років позбавлення волі або довічне ув»язнення.

Немає коментарів:

Дописати коментар