"Олександрійська правда" тепер у Facebook

суботу, 23 грудня 2017 р.

Після реконструкції забули повернути все в належний стан





 Не так давно енергетики хвалилися, що вони отримали кошти на впровадження програми , яка передбачала реконструкцію лінії електромереж в районі пл.. Покровської і на м-рн. Перемога. Не знаємо, що там залишилося після ремонтників на Перемозі,  ось в пров,Пащенка, на вул.  Північній старі стовпи поваляли, освітлення зняли, зрізане гілля залишили. Люди сиділи кілька днів без світла, терпіли очікуючи на обіцяний рай,Енергетики з вулиці пішли, ніби все зробили, бо вже тиждень, як їх немає, але залишили після себе не рай, а темне пекло, кажуть люди. А хто ж відновить світло на вулицях і прибере наслідки просування до раю ? - запитують у розпачі люди

1 коментар:

  1. От коли КП -"Міськсвітло", сумісно використовує опори(стовби) енергетиків, цього ніхто не зна і розуміти не хоче...
    Ел. лінія,енергетиків, яка забезпечує можливість підключення домівок людей, була капітально відремонтована із заміною опор. Ліхтарі на старих опорах не їхня парафія була, і на нових так самісінько. До кого претензії за темінь на вулиці???(за захаращення на місці ремонту, і негайне прибрання, окрема розмова).
    Так проти кого це правдиве повідомлення, де не згадується навіть, про "творців темного пекла"?Чого світять-не/світять фонарі? Обленерго?, чи "росторопні" рідні міські служби, тому виной?? Бо знали ж, хтось похвастався(!), що зроблять нову лінію, тай ліхтарі вуличні доведеться передемонтовувати.
    "Медвежью услугу!" -не усматриваете, в выбранном пренебрежительном стиле изложения, а? -юные и смелые пропагандисты!??? Стрела выпущенная-острая, да в лягушку попавшая, -Царевной не стала?

    ВідповістиВидалити